På jobbet

Då satt man på jobbet igen. Märks verkligen att vi är i lågsäsong, jag har nämligen inte haft en enda gäst sedan jag började mitt pass kvart i fyra. Förhoppningsvis kommer det några med båten nu vid halv sju som vill checka in & äta direkt. Annars kommer ju Momek om en dryg halvtimme.

Sleepover hos Erika idag. Ska få henne att gräddstuva räkor i vitvinssås. YUMMY! Ledig imorgon & på torsdag, ska få slutbeskedet med bokning från Globetrotter, så är det bara att punga in handpenningen & boka hotellet i Sydney. Lite små justeringar & miljoner frågor innan det är i lås. Hoppas allt går vägen nu. Då landar vi i Sydney morgonen den 22:a december. OH MY GOD. Kan inte säga någonting annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>