Jag vill också!

Jag blir så förbannad, så ledsen, så avundsjuk varje gång man ser eller får höra att folk drar en sista minuten & far utomlands. Att de har det asgött, varmt & skönt, att de partajar, solar & badar. Jag är riktigt jävla avundsjuk. Jag sliter som ett djur på jobbet, sover så oregelbundet & min hjärna är helt fucked-up. Jag vill också iväg! Men jag ska. Snart. Det är mindre än tre månader kvar nu. Om tre månader exakt kommer jag sitta & äta jul-lunch på hotellet i Sydney. Jag vet att vår resa kommer bli så mycket bättre än alla andras sista minuten tillsammans. Vi ska vara borta i mer än 4,5 månad. Vi ska besöka minst fem länder, säkert fler, vi ska sola, bada, surfa, shoppa, gå på guidade turer, fara ut på landsbygden, simma med delfiner, kramas med koalor, se kängurur i sin naturliga miljö, fira kinesiska nyåret i Vietnam, besöka sevärdheter på andra sidan jordklotet, göra sådana saker man absolut inte hinner på en vecka. Det krävs lite mer pengar, lite mer planerande, men det kommer vara så värt det. Jag längtar mer & mer för varje dag, & ju mer dagarna går, ju verkligare blir det.

Lovund – Sundsvall – Ludvika – Stockholm – Arlanda – Frankfurt – Sydney – Brisbane – Sydney – Melbourne – Denpasar – Ubud – Gili – Denpasar- Singapore – Ho Chi Minh City – Phu Quoc – Whale Island – Hanoi – Bangkok – Phuket – Krabi – Koh Samui – Koh Phangan – Koh Lanta – Phi Phi – Bangkok – Singapore – Frankfurt – Stockholm – Ludvika – Sundsvall – Lovund. ♥

Och kanske en tripp över till Laos där emellan. OH MY GOD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>