Bedriftsfotboll

Ledig lördag & söndag. Hur skönt som helst!

Bedriftsfotboll på lördagen, de flesta företagen på den här ön spelade i lag emot varandra. Första matchen vann vi, de andra förlorade vi. Ett mål gjorde jag. Stolt!
Planen var pissblöt & blev lerig efter ett par matcher, det gleds, vurpades & ett antal rumpor träffade den där gräsplanen. Men kul var det! Ajaj, dock riktigt dålig kondis man har nu för tiden, det fick man allt känna på! Träningsvärken idag är heller inte att leka med vill jag lova. Kom knappt ur sängen i morse & har knappt kunnat gå på hela dagen. Att ta trappan upp var ett kapitel för sig. Ska knåda in lite Voltarensalva ikväll annars klarar jag väl inte ens av att jobba imorgon. Jobbar måndag & tisdag, ledig onsdag & torsdag, sen jobba helhelg fredag, lördag & söndag. På söndag fyller Robin år också, missar även hans partaj likt jag gjorde med Ninetts, men någon lär väl jobba också?
Nästa vecka gör jag bara en tredagarsvecka. Skönt, men samtidigt blir det inte lika mycket pengar åt mig.. Dock har jag jobbat som ett jävla cp, så kan nog behöva lite ledigt.

Jag & Erika i väntan på nästa match :)

Lördagskvällen spenderade jag & Desiree hemma ensamma i soffan med en film. Gick & lade oss tidigt, men jag fastnade framför Skilda Världar & sträcktittade sex timmar i rad. Kunde bara inte sluta innan ”skivan” vad slut. Tur att jag har tre volymer kvar att se & att en till släpps snart :)

Har så mycket att planera när det gäller resan också. Har mejlat ett par sista frågor till resebolaget som sytt ihop våran resa åt oss, sen är det bara att slänga fram plånboken & pröjsa.. Jag längtar så jag spricker! Vi ska försöka vara i Vietnam under det kinesiska nyåret! Det kan vara en upplevelse att minnas :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>