Onsdag

Det gick bra igår, även om det blev sent. Tänk att man kan ha så många bollar i luften & samtidigt ha kontroll på allt. Hade inte Jesper hjälpt mig i disken, hade jag varit kvar till fyra i morse. Men nu gick det som smort!

Femrätters ikväll, jag & Erika. Sen är jag ledig imorgon. Ser fram emot det till tusen. Jag & Desireé är lediga samtidigt. När hände det sist? Och när kommer det hända nästa gång liksom? Får passa på nu. Fint väder är det här på ön också! Imorgon ska vi grilla, även om det sägs att det ska regna på kvällen. Kan vara sista gången vi kan göra det innan regnet & hösten drar in.

Åh, det var så mysigt i resturangen igår. Vinröda servetter, vinröda ljus, när mörkret lade sig & jag tände ljus överallt, ville jag bara sätta mig ner & mysa själv. Mm, härlig känsla!
Jag bara älskar det! Kom & besök Restaurant Maaken om ni kan, så får ni se själva! ;)

Pannkakorna är stekta & ugnspannkakan står i ungen & väntar på att bli lite bubblig så vi kan äta den. Powernap, sen off to work! Ska unna mig ett glas vin eller två ikväll.

Ha de!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>