Måndag

Jamen hej halloj! Nu är klockan sådär mycket igen.. Varför jobbar den alltid emot mig? Trots hjälp av Erika blev jag inte klar på jobbet förrän efter tolv. Vi tog med oss pizza hem & slog på en film. ”The Vow”, så känslig som jag är så börjar jag ju självklart böla som en barnunge, men vafan. Who doesn’t need some love? Seriously.. Kär. Gosh, det var länge sedan. Ska inte tänka på sånt där. Ensam är stark, även om man ibland behöver någon att luta sig emot. Men en sådan pelare finns redan.

Nog svammel, jag lär sova för att tagga en dag helt själv på jobbet imorgon. Buhu. Hur tråkigt ska inte jag få det då? Samma sällskap imorgon som ska ha tre-rätters. Jahapp.

Nya menyn & höstsäsongen drog igång idag förresten! Nya färger i restauranten & ny mat. Love it!

God natt.

Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>