Black Jack

Något jag tänkt på är en sak till jag saknar här på ön. Jag saknar Black Jack. Inte för att jag hade kunnat spela så mycket själv när jag alltid står bakom baren, men ändå. Alltid i Sundsvall, Ludvika likaså, så gick jag alltid in med en hundring eller två, oftast därifrån med mer. I Ludvika körde jag den regeln att gå in på krogen när det var gratis inträde, hundra kronor till två öl och hundra kronor till Black Jack. Plussade jag så fick jag en gratis utekväll, gick jag minus, var det inte så mycket som jag förlorade.

Kommer så väl ihåg när jag, Sandra, Kevin och Jonas var ute i Sundsvall. Midsommar för två år sedan om jag inte missminner mig. Jag satsade som vanligt en hundring, när killarna runt om mig langade upp femhundralappar efter femhundralappar, jag plussade och plussade hela tiden. En efter en lämnade killarna bordet och svor högt åt mig, hur en tjej kunde.. Haha, jag bara njöt av situationen och till slut var jag ensam kvar. Croupiern bara blinkade åt mig och jag förstod precis vad han menade.

Prova online själv här: hasardspel.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>