Bastu & vin!

Handleden är bättre, tack & lov. Inte bra, men bättre. Återkommer det en gång till, så blir det ett samtal till legen här på ön direkt. Pallar fan inte.

Lördagen gick bra, Adrian skötte sig riktigt bra. Mys med två pojkar i baren & massa skönt folk som gäster. Kalas! Nash i en rorbu på hotellet, hälsade på några minuter, men avvek för att sova. Pyttsan vad bra det gick då – somnade inte förrän halv åtta & klev upp vid ett för att stressa iväg till jobbet. Heldag med jobb idag. Halvdött, men ändå saker att göra hela tiden. Bastu & lite vin med Erika, Basse & Jesper efter att jag var klar. Hur mycket kvalitétstid var inte det att få sitta en timme i bastun med ett par bra vänner & bara prata. Inget krav på att bli full, stessa för att hinna till baren eller något sånt, utan bara få vara & umgås. Underbart!

Imorgon & på tisdag går jag äntligen på vanliga 16-23-pass, hade då tänkt att ta mig till gymmet innan lunch. Hur det blir med det är en annan femma, men jag ska fan försöka! Om jag somnar inom en timme borde jag kunna ta mig upp kring tio-elva & hinna iväg en timme i alla fall. Hur skönt vore inte det? Har längtat efter gymmet hela sommaren! Jag spricker snart! Haha, eller.. Inte riktigt så. Behöver få göra mig av med lite energi på annat om jag säger så då?

Nya människor på ön också! Emelie & Sebastian var förbi på hotellet igår & även idag. Vilka sköna människor! Så jäkla trevliga! De kommer passa utmärkt med oss i vårat gäng ;) Haha! Och Emelie Sebastians syster (ja, två ”par” som heter Emelie & Sebastian, det här kommer bli rörigt) kommer tillbaka till ön om tre veckor! Hoooray!

Nej, sova var det ja.. Fy så tråkigt. God natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>