Grattis Olle!

Jaha, idag är det den 22:a augusti, vilket är Olles födelsedag. Killen fyller hela 20 bast & ska firas ordentligt i helgen. Dock jobbar jag natt då & kan inte vara med alls. Jobbar dessutom söndag, så ingen hardcore-efterfest där inte. Synd nog. Vi får ta igen det i vinter helt enkelt när jag kan få vara lite ledig :)

Olle Mattsson, det är Desirees pojkvän, hör & häpna, här på ön. Kommer från Kalmar från början, men kom hit till Lovund för ganska precis ett år sedan. Olle & Marcus var bland de första vi började hänga med här när vi kom i april.

Så, ett stort grattis & en helt underbar dag önskar jag dig! Inte jättefint väder ute & vi alla jobbar, men det blir nog bra ändå :) Puss & kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>