Back in the game?

Jag fick plötsligt ett sånt sug att börja blogga igen. Kanske det har lite med att göra att jag har fått hit min dator till Lovund nu. Eller, en av alla. Min stationära älskling. Mmm…

Gick bra på jobbet idag, stämplade ut halv tolv istället för ett. Skönt. Kommer dock bli en längre kväll imorgon. Klockan halv åtta har vi en trerätters & en femrätters. Klockan åtta en trerätters & en femrätters & sedan vid halv nio kommer Olle med familj för att fira bursdagen. Fullt upp med andra ord! :)

Imorgon efter jobbet har vi bokat in vinmys & pyjamasparty med mat & gotte. Glenn, jag & Erika. Det ska bli mysigt! Sleepover på det också då jag har en ledig torsdag. Skönt!

Puss på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>