Livet

Försöker hela tiden hitta orken & lusten att blogga, men samtidigt som det finns så mycket att skriva om, så finner jag inga ord. Livet på Lovund är helt jävla fantastiskt. Jag trivs så himla bra här, här är liksom hemma. Veckan i Sverige var kaotisk. Stress, stress & åter stress. Flyttade ur hela min lägenhet, körde lasset till Dalarna, hälsade på alla nära & kära, sen köra tillbaka hit igen. En resa på över 250 mil, oh my God. Men nu är jag tillbaka till verkligheten igen. Körde nash efter jobbet i lördags med bergsklättring, sanning & konsekvens, cyklade i diket, pussar, kramar & mys & kom hem klockan sju. Upp på jobb klockan 14 & körde till stängning. Kockarna samlades efter att restauranten hade stängt & provade nya menyn inför hösten, så jag var inte hemma förrän halv tolv, men vad gjorde det när man fick smaka på all ny, god mat? :)

Planerna ser heller inte ut som de gjorde förut. Vi blir nog bara borta i tre månader som det ser ut nu. Huset vi bor i ska rustas under tiden så vi kan fortsätta bo här sen när vi kommer tillbaka. För tillbaka ska vi. I alla fall jag.

Vilka människor man har runt om sig, Desireé, Erika, Jesper, Robin, Basse, Sara, Marcus, Olle, Sivert, André, Linda, Andreas, Glenn, alltså, det går inte att beskriva vilka stjärnor de är! Och vilken arbetsplats jag har dessutom. Jag trivs så jäkla bra, jag mår så himla bra, jag bara älskar’t! Alla dagar är inte tipptopp, men i det stora hela så är det kanon.

Lunnefåglarna är dessutom på väg att dra härifrån, vi går in i lågsäsong om drygt en månad. Laksfestivalen & jubileum för NovaSea väntar runt hörnet & därefter dör det.
Servering av en trerätters middag för 375 personer, den ni! Det kommer bli så jävla kul! Bara längtar! Vi kommer få stå & diska hela natten & därför är det tur att man har världens bästa arbetskamrater! :)

Handleden min har fuckat för tredje gången sen jag kom hit, men envis som jag är så tar jag alltid för många tallrikar för att slippa springa så många gånger, så jag har bara mig själv att skylla egentligen.
Jobbet i baren är inte alls lika krävande nu. Det börjar istället bli roligt! Nu när man har lärt sig alla drinkar vi har på drikkekartan, så är det lite roligare när man får experimentera lite själv. När man börjar få smak för saker, börjar känna efter vad man kan blanda med vad o.s.v. Ja, ni fattar. Asroligt! Sen kan jag med lite hysch-hysch berätta att vi kommer att bygga om baren HELT om en månad. Ni ska få se! Åååh vad jag kommer bli lycklig! Det kommer bli så fint! :)

Nej, nu måste jag göra nåt vettigt. Har två trerättersserveringar idag så lär väl lägga på mig ett ansikte.

Bilder finns på Facebook & kommer inte komma upp här.

Puss & kram!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>