Ett par dagar nu

Inne på min tredje lediga dag, det är helt magiskt!

Lördagen var helt galen! Konfirmation och middag för 150 gäster samtidigt. Jobbade 11,5 timme i sträck. Baren var överfull på kvällen. Kaos. Hem, sova fem timmar & sedan tillbaka på jobb igen. Massa båtfolk som hade lagt till på ön gjorde kaos av allting, men jag hade läget under kontroll & grejade det ändå. Det känns riktigt najs nu när man börjar komma in i jobbet, känner sig bekväm i kläderna & får lite ansvar. Känns gött!

Är ledig fem dagar den här veckan, otroligt jävla skönt! Men jobbar sex nästa, så det kompenserar väl ut varandra lite grann antar jag. Jo, just! Var ju in till Mo med Marcus igår! Eftersom båten går så tidigt & vi aldrig kom i säng i tid, så sket vi i att sova & tog färjan klockan kvart i sex. Framme i Stokkvågen 08.10, hoppar på bussen & är framme i Mo 9.45. Ruskigt skönt att slippa köra den där vägen, den är helt galen! Shopping, shopping, lunch på Babetts, shopping, vinmonopolet & lite mer shopping. Trots att vi var trötta som djur, så hade jag en riktigt bra dag ändå. Fint väder & fint sällskap!

Idag skulle egentligen jag & Desiree ha åkt till Sandnessjøen, men vi skippade det. Lång & dyr båtresa först som egentligen inte är nödvändig, så nej, det får bli en annan gång. Förhoppningsvis är vi lediga någon dag tillsammans i sommar.

Nej, nu ska jag gå ut i solen & njuta av min sista lediga dag innan det är dags för två dagar med jobb, så vi hörs sen! Ska försöka slänga in lite bilder senare också! :)

En reaktion på “Ett par dagar nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>