Update

Ledig dag igår, var så himla skönt! Jag & Desiree låg hela dagen i sofforna & glodde på Disneyfilmer. Lejonkungen, Skönheten & Odjuret & Törnrosa på det. Började även kolla på Den Lilla Sjöjungfrun, men var så jäkla trött så vi gick & la oss istället. Vaknade vid halv tio, somnade om & vaknade igen typ nyss. Jag har sovit nästan 15 timmar. Herregud! Ont i halsen har jag också, vilket inte är så passande just nu. Kommer 77 st skolbarn på skolresa till oss idag & ska ha lunch & middag ett par dagar nu. Därför är det inte så bra timing att bli sjuk nu. Crap. Är ledig på torsdag & fredag så då får jag väl ta & bli sjuk.

Nästa vecka är jag ledig måndag, tisdag, onsdag, lördag & söndag. Ska bli så sjukt jävla skönt! Inte för att det finns så mycket att sysselsätta sig med på denna ö när man är ledig, men det ska bli skönt att inte ha några måsten. Kanske åker över till Sandnessjøen eller in till Mo om jag orkar. Se lite annat folk. In till civilisationen.

Annars flyter det på bra här. Mår relativt bra förutom halsen nu då. Pengarna rullar in som de ska, väntar på besked från högskolan som dröjer ytterligare 2 månader. Det gör mig galen av att inte veta!

En sak till bara – Crille friade till Matilda igår! Och hon sa ja såklart! Jag är så glad för deras skull!! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>