Norra polcirkeln

Märks att man bor vid norra polcirkeln för här går inte solen ner längre. Eller, den är inte synlig efter elva, men det blir aldrig mörkt. Sjukt. När klockan var ett i natt trodde jag den var nio eller något. Kommer ta evigheter innan man vänjer sig med det här också.

Igår från hotellet (15/5) kl. 00:00

Ikväll hemifrån oss, från badrumsfönstret kl 22:40

Det kommer bli tonvis med sådana här bilder, men det går liksom inte att titta sig mätt. Det går bara inte. Om ni hade varit här så hade ni förstått. Hur det är att se havet, se bergen, fjällen, solnedgångar, soluppgångar, hagelstormar blandat med regnskurar & strålande sol på samma gång. Jag har aldrig varit med om maken! Ett paradis utan dess like!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>