Tisdag

Det är riktig storm här på Lovund idag kan jag lova! Solen skiner, men man kan inte ge sig ut, för då blåser man fan bort. Det suger. Jobbade igår, en sen tre-rätters middag & det gick riktigt bra! Jobb idag också, sen ledig en dag. Olle den lyckosten far iväg till Thailand idag i två veckor. Jag vill också!! Men snart är det min tur allt! Eller tja, det beror på hur framtiden kommer se ut. Det beror alltid på. Jämt. Helgen kan bara sammanfattas med ett ord – galen! Nu blir det bara jobb & vila hädanefter, var så säkra! :)

11 dagar kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>