Heldag i Mo

Ja, igår var vi lediga. Jag kom hem från jobba kring tolv & kunde inte sova, så jag var vaken hela natten istället. Fem vaknade Desireé & vid kvart i sex gick båten. 2,5 timmes resa in till fastland, ytterligare en timmes resa in till Mo & sedan började vår dag!

Shopping, shopping, shopping! In på banken, fixade norska bankkonton, mat på Gyda, in på Vinmonopolet (norska systembolaget), in på Skoringen & köpte skor till jobbet. Träffade * en stund också, som precis kommit hem från sjukhuset. Stackarn! Spenderade sedan mer än en timme på H&M. Det var som att strosa runt i paradiset! In på Jysk & förundrades över hur billigt allt var där. In på Biltema & kände oss lite som hemma..
Fick tag i allt vi skulle ha & lite till såklart. Jag fick tag i rockringar! Gissa vem som är lycklig nu? :D Pojkarna bara skrattade åt mig när vi kom hem.. :(

  

Efter 30 timmar som vaken så slocknade jag en timme på båten. Hemma vid tio, packade upp, pojkarna kom över & vi såg en film. Somnade redan innan två & klev inte upp förrän halv ett idag! Ruskigt skönt!

Ska färga håret alldeles strax & göra sig i ordning. Ska upp & äta på hotellet ikväll & ta oss en öl eller två :)

En gyros på Gyda, & norrmän & deras jävla räfflade ”strips”. Blir tokig!

Desireé inne på Vinmonopolet

Mo i Rana..

Slappar i Stokkvågen på våra nyinköpta brassestolar ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>