Skön vecka!

Fattigt med inlägg nu, men det hinns liksom inte riktigt med. På mina lediga dagar har jag fullt upp med annat, & när jag jobbar så ja, jobbar jag. Jobbade igår & jobbar idag & i helgen får jag & Desireé ledigt tillsammans! Typ första & sista gången vi kommer kunna klaffa in det så. På fredag blir det en heldag i Mo, på lördag tänkte vi gå till hotellet för att äta, basta, sola lite.. Kanske en utgång på det om vi orkar? Ska försöka ta oss upp på söndagen för att se lunnefåglarna också :)

Pojkarna tog med sig en hel lax från Nova Sea & lagade mat åt oss :)

Kolla in gässen ;)

Tänk att nätterna bara blir vackrare & vackrare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>