Onsdag

Jaha, kanske ska ta & blogga lite då för en gångs skull? Vet att jag har varit lite frånvarande, men mina dagar fylls med så mycket annat roligt så det blir inte att jag prioriterar bloggen. Men kanske ska ge er en update i alla fall om vad som händer.

Plugget är i full gång. Persondatorer, är nu inne & läser på om moderkort.. Kan ju redan det mesta, men lär ju plugga på inför provet så jag har ju inget annat val?

Nästa vecka kommer jag ha dubbelpass på Telia både tisdag & torsdag, så jag kan lova att gymmet inte kommer att se mig de dagarna. 10 timmars dagar är inte att leka med, men vad gör man inte för pengar? ;)

Annars då? Ja. idag har jag & Dessi skurat hela badrummet nu på förmiddagen, rensat avlopp & ventiler, skurat kakel & klinkers, fått bort allt äckligt kalk. Nu är det skinande rent & ingen mår bättre än jag! Ska strax ta & laga oss lite lunch, sen ska jag iväg på studiebesök ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>