Söndag

Storhandling idag & tusen spänn gick upp i rök på en halvtimme, tänka sig?! Men nu är både kyl, frys & skafferi fullproppat med mat för hela månaden. Ska bara springa bort till Hagmans nån dag här i veckan. Pluggar gör jag också, om processorn för tillfället. Ligger lite före den här veckan, men kommer inte åt delprovet förrän på fredag, vilket är lite drygt. Men vad ska jag göra åt saken? Har ju bara ännu mer tid att repetera under veckan här istället.

Nej, ta en dusch nu & göra nå vettigt av den här dagen också! Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>