Ordbajs

Jag har även märkt en annan sak. FAN vad jag stör mig på folk som inte ens är värda att lägga ner energi på. Facebook gör inte saken bättre. Jag vill se, samtidigt som jag inte vill se, jag vill kräkas, samtidigt som jag bara vill vika mig dubbelt & asgarva. Det är så fjantigt, så uppenbart, så överdrivet, så genomskinligt, så pinsamt. Alltså, orden är många. Jag beskriver inte bara en eller två personer, en eller två händelser, det är hela tiden. Med det menar jag verkligen hela tiden. Jag vill dölja, men jag kan bara inte.
10 uppdateringar i timmen? – Skaffa en twitter! Fött barn? – skaffa en användare på familjeliv.se & prata med folk som är intresserade. Vill du ta livet av dig? – Uppsök en psykolog istället för att söka bekräftelse på nätet. Klagar du på att du är arbetslös eller att du inte har nå pengar? – Ta tummen ur röven & lägg ner lite mer engagemang på att verkligen skaffa dig ett jobb, det finns hur mycket jobb som helst där ute! Du kommer aldrig få en chefspost direkt eller ha en första månadslön på 25k. ALDRIG. Fan, jag ska nog skriva en insändare till nån tidning om 90-talisterna. Jag kan säga att jag är glad hur jag blev uppfostrad av mina föräldrar. Att jag fick jobba för det jag ville ha, jag fick jobba för mina pengar, ville jag ha mer pengar, var det bara att hjälpa till mer. Det är mina föräldrar jag har att tacka för att jag har det ”jävlaranamma” jag har i mig. På gott & ont, för jag hatade det verkligen då, men uppskattar det idag. All heder åt mamma & pappa!

Adrenalinet när jag ser massa jävla dravel ger mig en sån kick att göra något bättre av mitt liv än deras. Att jag vet att jag är en sån mycket bättre människa, att jag har kommit så mycket längre än dem. Jag tänker inte gå in på detaljer, men jag ville bara att ni skulle veta det.

Allt behöver inte skrivas på Facebook, allt behöver inte folk få veta. Att sedan det communityt blivit som Familjeliv.se 2.0 var en annan femma. Ser bilder på barn, magar, gravidkalendrar överallt. Döljer & döljer, men det ploppar ut ungar så som det tillverkas strumpor på en fabrik i Indien. Men alltså, fan. Nej, jag tänker inte lägga ner energi. AVSLUTA PRENUMERATION. Tack & hej. Jag har för mycket vänner på Facebook, men jag orkar inte rensa. Se det som mitt eget fel, gör det. Jag ville bara spy ur mig lite galla här. Är bara så jävla trött på folk. Fy fan vad jag vill bort civilisationen! Jag bara väntar på beskedet som ska vända hela min jävla värld upp & ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>