Big Brother

Big Brother. Har aldrig någonsin tittat på det förut, men trillade dit på första avsnittet för en vecka sedan. Nu i veckan har jag & Dessi kollat på varje avsnitt på kvällen. Igår kunde vi inte låta bli, utan köpte 24/7. Man är som klistrad framför den där jävla skiten! De bråkas, bråkas, snackas & smusslas. Herregud vilken jävla dynga, men ändå kan man inte låta bli. Hur 16 helt olika individer kan bete sig när de bor under samma tak. Än har det bara gått en vecka. Det är nästan 100 dagar kvar, hur fan ska det här sluta? Vem tror ni vinner? Vem åker ut först?

Jag är fett less på Jessica. Hannah W är för mycket. Juliana är helt konstig, Tenny är störtskön. Jimmy är tråkig. Annica är ju hur skön som helst! Marcel är skoj! Ja.. Listan är lång. Vad tycker ni?

Acke, Jackie & Ludvig är borta eftersom Joe var den som fick komma in från loftet. Gravida Nadia var fejk & försvann efter två dagar. 16 kvar nu då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>