Slutspurt

Jag sitter på jobbet & det slår mig hur jävla fort tiden går, samtidigt som den går så jävla sakta. När man väntar på något går den sakta, men när man har roligt så går det så fort. Märkligt det där. Om en månad är jag klar på det här stället, jag har slutbetyget i handen, gymnasiet är klart & livet kan äntligen börja på riktigt. Framtiden är oviss, men jag försöker varje dag att brottas med tankarna om att jag inte behöver veta allt, planera allt, veta precis hur varje dag ska se ut sex månader framöver. Det är väl den största biten jag bearbetar nu. Min största svaghet, att inte kunna ta dagen som den kommer. Dock vet jag, att kommer jag in på någon skola i höst, så vet jag i princip hur mitt liv kommer se ut nästkommade två-tre år. Rätt tragiskt, men det kommer vara så jävla värt det.

Inte nog med att jag försöker jobba arslet av mig nu sista månaden, jag pluggar dessutom 100%, jag försöker besöka gymmet så ofta jag kan, men även försöker jag leva livet som jourhem åt Meja som har krävt ganska mycket uppmärksamhet & arbete nu. Livet är inte lätt, men det blir bara vad man gör det till. Tiden räcker inte till, och jag ber om ursäkt till mina vänner som inte alls får lika mycket uppmärksamhet. Jag lever i en liten bubbla, men det är för att jag prioriterar mig själv kanske lite för mycket(?) just nu. Men älskar ni mig, så finns ni kvar. Jag är inte längre bort än ett samtal. Dock är min iPhonejävel på lagning nu, så jag har tillfälligt nummer. Men från nästa vecka så ska det gå att ringa mig igen.. Förhoppningsvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>