Tack Pontus!

Jag har många fina vänner, men en av dem sticker ut ganska ordentligt. Pontus Sjögren heter han & han är en klippa! Finns inte många ord som kan beskriva den pojken, men att han ställer upp när man behöver honom är det inga tvivel på! De senaste 1,5 året när jag har pluggat på Komvux här i Sundsvall har han hjälpt mig när jag kört fast, varit på väg att slita av mig håret, eller bara velat lägga mig ner & grina av ren frustration. Han har förklarat & hjälpt mig på vägen. Finns inga presenter, handlingar eller ord som kan tacka tillräckligt, men att jag nu fixade matten, efter tre försök, alltså, det går inte att förklara hur lycklig & glad jag är! Jag kommer förvisso aldrig mer läsa matematik, men för första gången i mitt liv förstod jag mig på ekvationer och geometri.

Tack Pontus, du är värd allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>