Torsdag

Hej, hej, hemskt mycket hej!

Jag ber så hemskt mycket om jag har varit frånvarande ett par dagar nu, men bloggen är inte prio ett just nu. Det är ganska mycket annat som snurrar i huvudet. Mycket jobb, mycket planerande, mycket plugg, mycket strul, massa telefonsamtal & mejl. Jag blir snart helt galen. Min to-do-lista är helt överfull, även om jag prickar av saker varje dag.

På måndag ska mitt hjärta kastreras så det är bara att pallra sig upp i okristlig tid för att ta sig ut till veterinären & lämna henne. Stackars lilltjej!

Sitter på jobbet nu. Veckans sista pass, riktigt skönt. Sen hem & plugga. Ska ha betygssamtal i matten imorgon så lär friska upp minnet lite.

Tillbaka in i svart nu! Hejsvejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>