Snart sova

Jag har precis skickat in kompletteringen på laborationsrapporten & ska alldeles strax krypa till kojs. Dessi sover redan som en stock, haha!

Vi körde benpass idag på gymmet & lade sedan en ansiktsmask som luktade som choklad & slog oss ner i bastun. Filosoferade lite över livet,  skrattade lite & Dessi funderade säkert en tio gånger på att äta upp ansiktsmasken som både luktade & såg ut som choklad! Som tur var fick jag henne att låta bli! Haha! Är len som en babyrumpa i ansiktet nu, så detta är verkligen något jag ska försöka göra oftare!

Nej, klockan är snart två & jag ska upp i tid imorgon då jag har galet mycket saker att göra på min lediga dag. Ska försöka få någon lucka över under dagen & hjälpa Amanda att flytta också! :)

God natt med er! Hoppas ni får en förtjusande vecka! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>