Två pass!

Två pass på en dag, på en fredag dessutom! Tror ni jag är nöjd eller?
Gjorde ett sjujäkla benpass på gymmet alldeles nyss, jag gav verkligen järnet! Är så jävla pepp på det här så det finns inte!! Det sista jag tänker på när jag lägger mig om kvällen är att jag bara vill kuta ner till gymmet på morgonen & springa på bandet tills benen inte bär mig längre, pressa armar, mage & rygg tills jag inte kan stå upp. Nu jävlar kan resan börja på allvar! Det är inte direkt billigt att ha gymkort på Golds, speciellt inte för en student som mig, men det är värt varenda jävla krona! Ikväll var det dessutom bara jag & två killar till där nere, så skönt när man bara kan välja & vraka bland maskinerna utan att behöva vänta. Eftersom mina dygn är lite vridna redan med tanke på hur jag jobbar, så är ett sånt här pass för mig ett vanligt kvällspass för en ”vanlig” människa. Farar bara för träningsvärken imorgon, men imorgon är det lördag så det gör inte så mycket :)

Nej, hoppar in i duschen nu & kryper sedan ner till en film. Perfekt fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>