Fredag

Är det bara jag som tycker det, eller kan det verkligen börja synas skillnad redan nu? Jag tycker jag ser skillnad på armarna & magen, kanske låren också? Vi säger det i alla fall, så kan det sporra mig ännu mer. Men jag har så ont i bröstmusklerna! Jag antar att jag kommer gå runt med denna smärta ganska länge innan kroppen vänjer sig av med den. Jag är annars livrädd för smärta, så där är ännu en gräns jag behöver komma över.

Det är fredag idag förresten, jag är ledig imorgon, men ska försöka dra mig till gymmet ändå innan Dessi kommer. Ska försöka vara där minst en gång om dagen, om än bara för ett pass på löpbandet.

Ska ta & laga mig någon form av mat nu, som vanligt, & sedan traska iväg på jobb. Sista passet för den här veckan. Vi hörs sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>