Tack

Snacka om att inlägget innan sköt i höjden på besöksantal. Fått respons både här i kommentarer & överallt annanstans. Kul att det faktiskt finns folk som tror på mig! Jag tror faktiskt på det här också, så vi hoppas att det går hela vägen nu då! Ni kan få uppdateringar under vägen, jag har ingenting att dölja, bara vissa siffror som jag tänker behålla för mig själv :)

Har en timme kvar här på jobbet nu, alltså snart gjort klart pass fyra av fem den här veckan. Jag är sedan ledig, lördag, söndag & måndag & jobbar inte förrän på tisdag nästa gång. Dessi kommer till mig på lördag & spenderar förhoppningsvis natten hos mig. Undra vad vi ska hitta på för mys? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>