Lördag

Två närvaroprov avklarade, nu är det bara två delprov kvar den här veckan. Fy, jag får ont i magen bara jag tänker på det. Tur jag har Pontus som hjälper mig i alla lägen & förklarar allt som inte går in i skallen på mig. Vad hade jag gjort utan honom? :)

Inte många timmars sömn i natt. Fan ta mig som aldrig kan somna. Varför ska det vara så jävla svårt? Jag får psykbryt snart! Någon som har nå tips mot insomni?

Annars då? Ska ge mig ut på en promenad strax om vädret tillåter för att försöka finna lite energi, sen laga någon form av mat. Ska försöka ladda upp mentalt för att jobba kväll varje dag den kommande veckan också. Inte för att jag vet hur jag ska lyckas med det, men på något vis lär det väl gå?

Två, kanske tre positiva saker har jag att se fram emot den kommande veckan i alla fall. Tur är väl det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>