Trött

Nu är jag inne i en sån här stressperiod igen, när jag känner att jag bara vill bli klar med allt så snart som möjligt, men vet att det inte går att stressa mig igenom uppgifterna så att det blir halvtaskigt.

Ska svara på massa frågor & analysera EU:s miljöpolitik tills imorgon, inte sådär jättespännande, men vafan.. Har ju dötid mellan engelskan & samhällen imorgon, så då har jag tid att göra det.

Imorse klev jag faktiskt upp i tid, tog mig en morgonpromenad & åt en ordentlig grötfrukost, men tog mig en powernap igen innan Pontus & jag gick ner på stan & åt lunch. Hur kan jag vara så himla trött? Jag förstår inte..

Sitter på jobbet idag igen. Dag 3/4 den här veckan. Sen är jag ledig ett par dagar! Ska bli skönt! Funderar på utgång på lördag, men ingenting är säkert än… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>