Vaken!

Tro det eller ej, men jag är faktiskt vaken! Knappa fyra timmars sömn & en energidryck till frukost är rätt dömt att misslyckas. Hoppas bara att jag kan hålla mig vaken hela dagen så att jag somnar direkt efter att jag kommit hem från jobbet ikväll. Det vore guld.

Fick i alla fall klar två uppgifter till igår, så nu är det bara en enda, (hör ni?!) en enda uppgift kvar i skolan, om de inte ger mig nå mer skit nu.. Får hoppas att det inte är så, då vet jag inte vart jag tar vägen!

Dags att klä på sig något nu då? Dock är jag sååå sugen på att gå & lägga mig igen..

Tack mamma för väckningen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>