Snart så

Jag är så trött så att jag knappt vet vad jag heter längre & jobbigt skulle det bli då när jag ska svara i telefonen & presentera mig, haha!

Måste hem & förbereda inför seminariumet på torsdag, samt att vi ska ha klart den engelska projektrapporten på torsdag helst också, men den kan jag göra klart i helgen, så egentligen ingen brådska där. Jobbar ju hela jävla veckan, så har knappt tid med något annat. Som tur är tillät min lärare mig att vara hemma imorgon, så då ska jag väl förhoppningsvis få någonting gjort!

Ni får ursäkta mig om det bara är prat om jobb & skola just nu, men mitt liv består bara av sånt & kommer förmodligen göra det i fyra-fem år framöver också :p Haha!

Rasten är slut, (fan va fort de går!) sista rycket nu innan jag får gå hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>