Kurserna godkända!

Yay! Kurserna jag sökt till våren blev godkända!

Kommer läsa Matte B & Naturkunskap A först parallelt, sen kursen ”Persondatorer” efter det. Helt på distans! Vilket gör att jag kan flytta på mig när jag vill i princip. Gött mos!

Lite hopp i mitt liv iaf!

Somnade inte förrän efter fyra i natt, kom inte upp i tid, utan det var nästan dags att gå till jobbet när jag väl pallrade mig upp. Vilket betyder att jag kommer få lov att dygna om jag ska klara av att gå på engelsklektionen imorgon bitti. Mitt liv är galet just nu.

Är på jobbet, rasten är slut, så in i hetluften igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>