K L A R

RAPPORTJÄVELN ÄR KLAR!!! HÖR NI DET?! DEN ÄR KLAR!!!!!!

Nu ska bara min egna samhällsvetare få korrekturläsa den imorgon & se så allt stämmer, sen ska den bara skickas in. Dock ett jävla stort steg för mig då jag alltid tvekar när jag ska klicka på den där förbanande ”skicka-knappen”.

Det här var hela terminens jävla börda som lättade från mina axlar.
Nu jäääääääävlar!

Det finns inte ord för lättnaden jag känner. Finner inga ord. Inga alls.

Nu ska jag unna mig en god natts sömn, det är jag värd.

God natt era alkoholpåverkade jävlar, hoppas ni mår dåligt imorgon, för det kommer verkligen inte jag göra! :D

Och FYI – Det snöar inte här som alla säger, det är plusgrader & det regnar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>