Det fungerar igen!

Men hallå gott folk! Tänkte kika in här & säga att jag lever trots att bloggen legat nere. Självklart var jag in & pillade på saker jag inte borde vara, så den la av för en liten stund. Men som tur är så tar ju mitt webhotell dagliga backuper, så Pontus kunde hjälpa mig att få tillbaka allt till det normala. Så nu är det full rulle igen!

Som sagt – jag är nu på semester, eller tja, semester kanske man inte kan kalla det. Klev på tåget 06.09 igår, var framme 16.53, fast hade uppehåll i Stockholm i 3,5 timme, så jag hann träffa Mathias, luncha med honom, shoppa lite & även träffa Matilda & Crille!
Sista tåget var försenat en kvart p.g.a. banarbete. Tur att det var sista tåget säger jag bara! Hade jag missat ett byte hade jag blivit galen! Väl framme så blir jag upphämtad, åker tre kilometer med bilen, sen får vi punka! Till råga på allt liksom! Jag var så jävla trött, hungrig, grinig, ja, allt.. Så jag ville bara sätta mig ner & gråta… Hade varit vaken i 30 timmar, åkt tåg 75 mil (förklarar det mesta)

Befinner mig i Småland för tillfället & njuter av tillvaron varje minut. Alla människor som pratar så mysigt, lugnet, skratten, avkopplingen. Livsnjutning helt enkelt.

Eftersom det har varit så himla fint väder idag så grillade vi här på kvällskvisten. Självklart stod jag vid grillen! Ingen av pojkarna förstår sig på sånt där, konstigt nog :p

Har riktigt ont i både rygg & nacke för den förbannat långa tågresan. Varför skulle jag flytta till Norrland för? Det är tamejfan långt överallt! Nu är suget efter Stockholm större än någonsin!

Ska väl ta & krypa till kojs jag också (de andra ligger redan) så det kommer en morgondag också. Men nu är bloggen up-and-running igen!

Resan jag gjorde igår:

Matilda & Crille

Skjut mig…….

Mums!

God natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>