11:11

Jag vet inte hur mycket mer jag klarar av. Hur mycket orkar jag? Jag står på kanten av trampolinen & väger hela tiden. Nästan varje vaken minut är jag hemma & pluggar då jag inte är i skolan eller på jobbet. Jag pluggar ca 125% & jobbar 25-40% beroende på månad. Utöver det försöker jag ha en fritid & planera framtiden. Lägga upp reservplaner om ingenting skulle gå som jag helst vill ha det. Har för tillfället säkrat jobb på tre orter, bostäder i två, utbildningen får jag inte reda på förrän i sommar.
Ska göra högskoleprovet två gånger för att försäkra mig om att få bra resultat. Men vad gör jag om jag inte får upp medelvärdet på mina betyg till (minst) 16,6 i tid? Klarar jag av att jobba halvtid & plugga heltid under våren nu för att lyckas? Eller kommer jag gå in i väggen & stanna upp helt en tid?
Ärligt så vet jag inte hur mycket jag klarar av att pressa mig själv, innan jag tippar över.

Förmodligen inte bara jag som tänker alla dessa tankar, att våga satsa, men ändå ha en plattform kvar att landa på om det skulle gå åt helvete.

Ni som känner mig, vet att jag inte nöjer mig med något halvdant. Helst vill jag ha allt, på en gång. Men eftersom det inte riktigt funkar så så får det ta den tid det tar. Jag har även mig själv att skylla som sabbade skolan i yngre dagar, det är jag väl medveten om, men det är därför jag ställer allt till rätta nu. Att jag kommer ha skulder för en halv miljon när jag är klar också, det rör mig inte i ryggen. Då besitter jag ändå den utbildning och förhoppningsvis det jobbet jag vill ha & trivs med.

Man ska kämpa för det man vill ha, inte få det serverat på silverfat, det tjänar man på i längden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>