Vilken?

Sådär, då var man hemma igen efter en hel eftermiddag på Birsta. Ingenting av det jag egentligen skulle handla köpte jag. Eller jo, en del småsaker. Åkte ut för att jag skulle ha ett Wii, men till slut stod fyra säljare plus Pontus, Simon & jag & diskuterade Wii, PS3 eller XBOX 360. Slutade med att jag inte köpte nåt utav de. Kunde helt enkelt inte bestämma mig, haha!

Skippar O’Learys ikväll, märkte att det var allt för många matcher som skulle visas ikväll plus att det är löning, så stället kommer vara fullproppat. Det är ”Suit-Up”-kväll ikväll på Kåren & är inte riktigt hundra på att jag vill sätta på mig nåt fancy för att gå dit, men det visar sig. Sätter igång & pluggar nu först eftersom det är viktigast, så får vi se vad tiden räcker till sen!

Kan fråga er också – Vad ska jag köpa? Wii, PS3 eller XBOX 360?
Klicka på pratbubblan uppe till höger för att kommentera, ni får självklart vara anonyma om ni vill det! :)

En reaktion på “Vilken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>