Regn & rusk

Fyfan vad det regnar här i Sundsvall. Regnet bara vräker ner & åskar gjorde det tidigare idag. Riktigt mysväder, men ändå så deprimerande. Gatorna är översvämmade för att vattnet inte hinner rinna undan. Tur att jag har typ 30 meter till gallerian & sedan kan gå hela vägen inomhus till affären :)

Huset bjöd på lasagne idag som Pontus kom & åt med mig. Riktigt gott blev det för att vara första gången jag lagar en helt vanlig lasagne! Stolt är jag måste jag säga!

Innan ugnen, ser riktigt god ut redan här! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>