Kul kväll igår!

Ja, då har man gjort Ludvika också. Hade faktiskt kul måste jag säga, trots att vädret var halvkasst.. Började hos Yasmine, gick vidare över till Emelie när Sonny kom hem, tog en promenad ner till Trädgården & träffade på Alexandra & Minette! Hur kul som helst att träffa dem igen!
Dansade, drack drinkar & träffade en hel del gamla vänner. Så då var det avklarat också!

Idag är det mors dag, har ätit grillad fläskfilé med klyftpotatis & tsatziki, fikat med jordgubbar, glass & daimtårta. Mums! Ska snart börja packa & bege mig hem till pappa för att sova där ett par dagar!

Det värmde i hjärtat att höra de orden från dig – tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>