Valborg

God dag gott folk!
Vädret i morse när vi vaknade såg inte så lockande ut. Det kom även ett & ett annat regnstänk, men nu börjar det spricka upp som tur är! Vi ska snart åka till Ica & handla kött inför grillningen ikväll, sen ta en mysvända på stan. Kring 16-17 när Markus & Emelie kommer bär det av till Förrådet för att börja grilla! Hoppas vädret håller i sig, för regnet kommer annars förstöra denna valborg!

Myste igår kväll med tacos & film i soffan, jag & Yasmine delade sedan på en flaska rosé så vi somnade gott sen. Eller tja, vi låg vakna & pratade till klockan var över tre! Haha! Men så blir det  när man har mycket att ta igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>