På jobbet igen

Sitter på jobbet igen, kvällspass så slutar halv nio.
Ringde & beställde bredband idag, så jag kommer inte ha riktigt internet förrän på måndag. Två veckor utan internet? Det har jag fan inte varit sedan barnsben. Känner mig riktigt handikappad! Vad hade jag gjort utan min iPhone? Tyck vad ni vill, men det är ett måste i mitt liv.
Fortsatte min storstädning igår kväll/natt & även nu på morgonen. Rensade i garderoben & sorterade & ändrade lite bättre. Ska ta kort i min garderob sen så ska ni få se slutresultatet :)

Högen med behåar & strumpbyxor jag slängde igår:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>