Bilder från helgen

Då tänkte jag göra ett försök till att ladda upp bilder från i helgen. Jag & Maja summerar det så att när det har blivit lite kort under ett tillfälle, det är då man haft som roligast & därför inte haft tid att knäppa kort. Jag tycker det låter ganska vettigt. Här är ett par iallafall :)

Varning för renar & där stod de! Vilda renar mitt i vägen!

På vägen upp

Signe i backen. Majas brorsdotter

Sitter mitt i backen vid ett café & solar.

Utiskten från caféet.

Ner för backen…

Afterski i solen!

Maja sippar öl :)

Fullt ös!

Godaste jävla middagen jag ätit på många herrans år! Lammstek med tryffelskum & nån krämig lasange. Fy satan vad gott det var! Det liksom smälte i munnen… Mjums!

Och självklart en Cosmopolitan ;)

Maja på nattklubben!

Hallon/Lax-shots ;)

Vi spelade biljard…

Åt deserter…

Ja, ni förstår nog att jag hade en skön helg? Brunbränd i ansiktet vilket resulterade i att jag flagnar på näsan nu, haha! Nu har jag iallafall varit i fjällen, sett vilda renar, träffat massa norrmänn, ätit underbart god mat med trevligt sällskap, haft träningsvärk i 80% av kroppen efter två timmar på snowboarden (?!)

Tack Maja för en helgrym helg! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>