Vad händer?

Ärligt, jag vet inte vad det är som händer med mig.. Jag är snurrig & konstant yr. Kroppen gör inte alls som jag vill. Ont i nacken har jag fortfarande också. Undra om det är någon nerv eller något som har kommit i kläm?
Blev inget jobb för mig som ni kanske märker, jag är ju fortfarande inte helt hundra. Förkyld som attan är jag. Febern kommer tillbaka lite av & till. Ska prova jobba på torsdag & se hur det går, annars vettetusan. Då är det ett återbesök till doktorn som gäller.
Har tusen saker att göra, men jag orkar knappt vara vaken.

Lägger mig & ser en film. Får se om jag orkar hålla ögonen öppna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>