Birsta avklarat

Klockan tio ringde telefonen, jag studsade upp ur sängen (konstigt nog) åt frukost & kutade till bussen. Lunch på Ikea, en snabbvända där inne. Roffade åt mig rullgardiner, tavelhyllor & även sånna där lådor som passar i min bokhylla. Ni får se sen.
En vända in på Coop. Extrapris på både köttfärs & ost, hur bra får det bli? 4,5 kilo ost & 2 kg köttfärs, så nu klarar jag mig ett tag! Haha!

Har nu precis kommit hem & dumpat kassarna. Ska slänga på mitt ett ansikte & sedan ta bussen ut till Bergsåker. Hinner nog ut lagomt till v75 startar hoppas jag. Får se vad vinsten/förlusten blir. Tar nog en öl eller två redan där ute :)
Hem, färga håret & göra mreig redo för vin. Sandra, Maja, Natalie, Pontus & Andreas. Kanske någon mer?

Hörs sen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>