Jag somnar snart!

Herregud, jag är så himla trött! Planerade att se Wallanderfilmen på fyran nu ikväll, men känner att jag kommer somna vilken minut som helst, så det är väl lika bra att jag går & lägger mig. Går upp lite tidigare imorgon istället. Tar en lång morgonpromenad med Sally & laddar upp för en dunderdag med skola & jobb. Sista passet den här månaden. Sen kör vi fyra vanliga pass till + ett 7,5 timmars extra på fredagen. Det kommer bli tufft, men då behöver jag inte jobba så hårt resten av månaden sen :)

Så.. God natt med er! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>