Bänkat mig i soffan

Kom till stan i lagom tid vid lunch. Träffade pappa & skjutsade ut honom till Sörvik så jag fick ta bilen. In på Ludvika Hem & lämnade in nycklarna, ner till jobbet & pratade lite med alla där. Pratade om lördagen, om hur vi gör med allt. Avresa kring sju från stan – huvaligen! Åkte sedan till Smedjebacken hem till Emil en stund, han hade fått sin nya Iphone & var helt överlycklig! :) Min är snart på g den med.. Tommy & Micke kom förbi hemma hos Emil också så man fick säga hej till de, trevligt!
Åkte sedan till stan, träffade på Karin & tjålade lite med henne! Det var längesedan! Mötte sedan upp Yasmine, Sonny, Fia & Emelie & tog en repa på stan. Nu sitter jag hemma hos pappa i soffan & kikar på Idol. Har precis ätit så jag är proppmätt. Huvudvärk har jag också, ont i halsen & ont i näsan. Bara det släpper tills på lördag, eller.. Det är vilket som – jag åker ändå!

Vi hörs sen, Idol nu, sen blir det nog en sväng till stan! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>