Fredag idag. Skönt.

Har precis kommit tillbaka till jobbet efter lunchen. Snacka om regnskur det öste ner precis när jag kommer upp på stan! Här händer det inte så värst mycket. Jag vill bara hem typ. 1,5 timme kvar, sen slipper jag det här stället några timmar. Tänkte hem & färga håret, bada, lägga en anisktmask & pyssla lite :)

Kolla vad fin tröja jag har! Med mitt namn inbroderat & allt ;)

Har tagit mig snart en timme att komponera ihop det här, så nu slänger vi ut detta. En timme kvar här, sen off & away! Vi hörs ikväll! Tjohoooo ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>