Telefonprat på kvällskvisten

Har precis lagt på efter en timmes samtal om allt mellan himmel & jord. Känns så skönt att prata med någon som förstår en, som har samma framtidsplaner, samma visioner om livet. Prata så lättsamt, inga krav, inga regler, nada. Underbart!

Syster, mamma, Peter & jag på Piren igår.
Snacka om blek jag är till skillnad mot de andra :(

Sis & mami!

Nu är klockan på tok för mycket! Duscha nu snabbt, sen sova! Jobba imorgon. Jobbar lördag också. Nu börjar det tära på mig riktigt mycket. Men bara en vecka kvar nu! HÅLL UT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>