Sex and the City!

Alltså: ÄLSKA! Jag säger bara en sak: ALLA killar borde se serien! Okej, filmen iallafall. Jisses Amalia! Har gråtit som ett barn. (Passar ju alltid på att gråta lite extra när jag väl gråter) Tog mig sedan en stillsam promenad hemåt, lyssnade på ”My heart will go on” & grät en skvätt till.
Nu har jag äntligen kommit hem till mitt bombnedslag till lägenhet. Vettefan hur det ser ut här? Handlat lite för mycket grejer kanske? Nej. Shopaholic? Njaaaae ;)

De flesta ligger väl & sover & jag ska göra detsamma snart jag med. Plocka undan lite här först är ett måste.

Puss & god natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>