Snart så ..

Sitter på jobbet nu igen .. Suck . Jag har ingen lust alls att vara här . Kunde aldrig somna inatt . Jag låg & vred & vände på mig , tills jag höll på att krevera . Jag kunde verkligen inte sova ! Önskade då att jag hade haft Emil bredvid mig , så jag kunde somnat till hans snarkningar . Helt underbart att somna till :) <3

Tre dagar kvar , sen semester , ska bli så jävla skönt ! Gud vad jag ska sova !! :D

Födelsedagsfest för Yasmine på lördag , det ska bli ös ! :) Hon fyllde ju 20 igår , min skrutt . Hon blir så stor :) Haha .. <3

Nej , dags att fortsätta jobba , inte sant ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>