Segt

Nu sitter jag på jobbet åter igen .. De här morgontimmarna är så sega så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! Har haft två kunder sedan vi öppnade klockan åtta . Helt värdelöst med måndagar ! Hata de ! Fy !

För övrigt idag då ?
Elias ville att vi skulle åka till Borlänge , så vi kanske gör det .. Får se när Emil blir klar i Falun , om han kan hänga med en sväng han också .. Annars blir det bara hem & tvätta .. Min tvättkorg är överfull ! Och då skojar jag verkligen inte .. Känns som om jag inte har nå rena trosor att ta på mig . Nej , där överdrev jag lite :) Haha ..
Men så skönt det är att vara ensam hemma , man kan gå runt & skrota bäst fasen man vill , tvätta mitt i natten , underbart !

Snälla , låt denna dagen gå fort ! Jag är så trööööött !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>